Välkommen

Välkommen till min sida.

Jag heter Madeleine Ahlström och här kommer jag att presentera frukterna av mitt intresse för att göra smycken.
Jag började för ett antal år sedan med att göra vikinga inspirerade smycken i silvertråd prydda med stenar och pärlor. Efter att ha tagit några kurser i silversmide så fick jag upp ögonen för silverlera (PMC) som jag tycker är ett spännande material för att det är så flexibelt och öppnar för möjligheten att göra skulpturer och avgjutningar som sedan blir ett föremål i finsilver.
Glaspärlor kom jag in på genom att jag började göra halsband, armband och liknande smycken genom att väva samman små glaspärlor med tråd. Även några små djur gjorda med samma teknik fast med ett skelett av metaltråd såg dagens ljus, men det kändes som att jag ville ha något mera.
Så jag prövade på att göra egna glaspärlor och det tog inte lång stund innan jag var fast i detta nya intresse.
Det fina med alla dessa tekniker är att de fungerar så bra till sammans att jag inte har behövt överge något på vägen utan bara har utökat möjligheterna att göra mer finare och komplexa smycken ju mer jag har lärt mig om dessa tekniker.

Men man kan inte leva på smycken alena. Så med denna plats på webben hoppas jag nu fånga ditt intresse för mina smycken. Och kanske hittar du något som du vill ha.

Än en gång hjärtligt välkommen
Madeleine
Madeleine